Izbor jedi lahko razdelimo na sezonske, oziroma dnevne, na tiste, ki so se »prijele« in tiste, ki so železni repertoar slovenskih gostiln.

Omenimo nekaj naših:

Predjedi
: domača telečja pašteta, telečja terina, lokalne suhe mesnine in siri, pečen mladi sir v slanini, pijana telečja jetrca , jurčki na žaru s polento

Glavne jedi: hišni krožnik, telečji medaljoni s porom in poprom, srna po kmečko, žrebičkov ramstek, goveje rezine s pečenimi jurčki in mariniranim rižem, jagenjčkova pečenka, lokalne postrvi, brancinov file na žaru, polnjeni lignji s kozicami in rižem brezmesni krožnik, gobov zavitek, sirovi štruklji z domačim kompotom, … Pripravljamo tudi enolončnice, največkrat telečjo obaro z žganci in žrebičkov golaž s polento.
Tudi ljubitelji pizz ne boste razočarani.

Sladice: čokoladna torta, sladoledna rolada ali kasata, oreščkova zmrzlina , jagodova pita, jabolčni zavitek...
                                                               
Sodelujemo z lokalnimi dobavitelji ker ni dobre hrane brez kvalitetnih sestavin :
-Žunarjevo meso, koline in suhomesnati izdelki
-Primoževe postrvi
-Čadeževa solata in ostala zelenjava
-Marijin krompir
-Bogatajeva skuta
-Jurkov sir, terjak in sadni sok
-Zakrašnikova kokošja jajca
-zelišča iz domačega vrta